5x beauty secrets die je moet kennen

0

Het is erg belangrijk dat je je huid goed verzorgd. Toch is dit redelijk lastig om te doen. Daarom geef ik je vijf beauty secrets die je zeker moet kennen. Met deze tips verbeter je zeker je huid en je beauty routine.

Een bad vol melk

Het klinkt natuurlijk niet heel lekker om in een bad vol koude melk te stappen. Toch is dit erg gezond voor je huid. Mix een half glas met honing met drie glazen melk en voeg vervolgens vijf eetlepels olijfolie of amandel olie toe. Voeg vervolgens deze substantie aan je (warme) bad toe en je huid wordt zijde zacht!

Zeezout gezichts -en lichaam scrub

Iedereen heeft wel eens van scrubs gehoord. Eigenlijk is hier maar één ingrediënt voor nodig en dat is zeezout. Mensen gebruikten zeezout vroeger al om hun gezicht te scrubben en vooral om er gewoon goed uit te zien. Je kan bijvoorbeeld je gezicht met zeezout scrubben na het bad vol melk.

Rozenwater

Spuit elke dag een klein beetje rozenwater op je huid als een toner. Rozenwater maakt je huid zacht en hydrateert je huid ook. Het is ook heel handig om rozenwater op je huid te spuiten wanneer het heel warm is. Het is natuurlijk niet heel vaak warm in Nederland, maar rozenwater kan je dus wel meenemen op vakantie naar een warm land. Rozenwater kan gebruikt worden in plaats van een primer.

Een gezichtsmasker van honing

Wist je dat honing ook heel goed voor je huid is? Honing bevat namelijk allemaal antibacteriële ingrediënten, wat weer goed is voor jouw huid. Honing kan acne oplossen, maar zorgt er ook voor dat je huid minder snel verouderd.

Haarmasker van olijfolie

Iedereen heeft wel eens last van gespleten haarpunten of droog haar. Dat kan heel simpel opgelost worden door een haarmasker van olijfolie. Mix drie eetlepels honing met een eetlepel olijfolie. Vervolgens smeer je deze substantie zachtjes in je haar. Heel veel mensen raden het aan om dit in je net gewassen haar te doen, maar ik raad het aan om dit te doen voordat je je haar hebt gewassen. Het is natuurlijk niet heel lekker om de hele dag met olijfolie in je haar te lopen.

Welke beauty secret kende jij nog niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here