De liefde voor mijn destroyed spijkerjack!

De liefde voor mijn destroyed spijkerjack!

destroyed spijkerjack

Hoi! De liefde voor destroyed spijkerjacks. Wanneer begon deze eigenlijk? Deze begon denk ik rond maart dit jaar. Op Pinterest, bij bloggers en in tijdschriften zag ik veel destroyed spijkerjacks. Een spijkerjack had ik al wel in de kast (al zo’n 2 jaar en deze komt van de H&M). Maar een spijkerjack die een beetje kapot is, klinkt ook wel erg vet. Een eindeloze zoektocht begon en uiteindelijk vond ik er één!

Het destroyed spijkerjack

Ik moest voor het destroyed spijkerjack wel even verder dan Nederland, haha. Ik had namelijk wat eisen: niet te duur, niet te hele grote gaten en niet te lang! De lange spijkerjacks met gaten waren toen helemaal in, maar ik vond een lang jack mij niet mooi staan. In Nederland kon ik niet 1,2,3 slagen voor een spijkerjack met deze eisen.

Totdat ik begin mei naar Barcelona ging. Een stedentripje met mijn ouders. Nadat we veel bezienswaardigheden gezien hadden, waren we bij een overdekt winkelcentrum beland. En daar bij de Stradivarius! Het destroyed spijkerjack waar ik naar op zoek was! Dit jack was ten eerste kort, had niet al te grote gaten en was 25 euro! Ik was op slag verliefd toen ik zag dat het spijkerjack mij ook nog goed zat.

Het destroyed spijkerjack heb ik dus nu al een tijdje in mijn bezit en ben er nog steeds heel erg blij mee! Het is makkelijk te combineren en past bij zoveel outfits. In de zomer gebruik ik hem ook gewoon als ‘jas’ en om mijn outfit net nog wat leuker te maken. Hier zijn drie verschillende outfits waar ik mijn destroyed spijkerjack bij combineer:

Outfit 1

destroyed spijkerjack
Outfit 1 is met een destroyed jeans, hihi. Ik draag onder het spijkerjack een wit T-shirt met tekst en rode details. Het rood vind ik leuk matchen met het spijker. Een zwarte high waisted jeans met gaten en witte sneakers. Een sportieve en speelse outfit.

destroyed spijkerjack

destroyed spijkerjack

Outfit 2

destroyed spijkerjack
De tweede outfi is met een jumpsuit. Dit is een gestreepte jumpsuit die net boven mijn enkels komt. Het jumpsuit is van zichzelf best netjes. Door het destroyed spijkerjack erbij te dragen, is de outfit net wat stoerder en speelser. Plus het jumpsuit heeft geen mouwen, dus met kouder weer is dit een hele goede oplossing.

destroyed spijkerjack

Outfit 3

destroyed spijkerjack
En de derde outfit is een beetje zwart. Op de één of andere manier vind ik zwart heel erg mooi bij spijker staan. Ik draag hier een zwarte pantalon (die komt uit Frankrijk, gekocht toen ik daar op vakantie was). Daarop draag ik een zwart shirt met de tekst: Influencer. Hoe grappig is dat?! En om het totaal nog zwart te houden: ook zwarte sneakers, haha. Doordat alles zwart is, valt het destroyed spijkerjack meer op! Ik vind dat een gaaf effect hebben.

destroyed spijkerjack

Ben ik blij met mijn destroyed spijkerjack? Ja! Het is een fijn fashion item om makkelijk te combineren en net even wat stoerder dan een ‘gewoon’ spijkerjack. Deze heb ik dus in Barcelona gehaald, maar niet getreurd, de Stradivarius zit ook in Nederland. In Den Haag, Amsterdam en Utrecht is deze winkel ook te vinden!

Wat vind jij van een destroyed spijkerjack?

2 gedachten over “De liefde voor mijn destroyed spijkerjack!

Een reactie plaatsen