In de pers | Nieuwe Essence collecties

0

Call the press! Er komen namelijk geweldige, nieuwe, collecties van Essence uit. Essence staat bekend om haar prachtige kleuren, maar ook perfecte kleurtjes voor bijvoorbeeld de herfst of de winter. Benieuwd naar alle nieuwe collecties? Check dan dit artikel.

Essence | Step into magic wonderland

Essence

Deze collectie komt van november tot midden december 2017 in de winkels. Step into magic wonderland is een prachtige kleurrijke collectie met een kerstmis thema. De producten bevatten kleurrijke kleuren en veel glitters. Deze collectie bestaat uit een oogschaduw palette met negen verschillen kleuren. Ook bevat deze collectie verschillende oog en lip potloden om je ogen helemaal op te lichten. De nep wimpers  zijn echt perfect voor een dramatische look en perfect te combineren met de oogpotloden. Daarnaast bevat deze collectie een aantal lipsticks met prachtige glitters. Om de koude kerstdagen door te komen is er nog een lip balsem en natuurlijk een highlighter om je gezicht op te lichten.

Essence | Made to sparkle

Laat een beetje glitter achter waar je ook heen gaat. In november wordt deze collectie gelanceerd en daarbij viert Essence haar 15de verjaardag. Bij deze collectie kan je prachtige metallic producten, maar ook producten met glitter verwachten. Essence geeft ten eerst een geweldige verrassingszakje weg,  gevuld met glitters en een product. In deze collectie zit ook drie highlighter producten, namelijk een highlighter product, highlighting glow drops en een highlighter oogpotlood. De rose gold liquid eyeliner moet zeker in jouw stash terug te vinden zijn. Deze eyeliner wordt echt de eye-catcher van je outfit.

Ook komt er een choker uit die perfect past bij de collectie. Nog opzoek naar een leuke choker met een diamant? Dan moet je deze zeker hebben. Bij Essence horen natuurlijk ook de prachtige nagellak in verschillende kleuren. Zo brengt Essence een sequin matt top coat uit en vier verschillende nagellakjes. Als laatste moet jij echt de metallic lipsticks hebben. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Star of the party en get some sparkle on.

Essence | Adventskalender

Bij kerst hoort natuurlijk een adventskalender. Deze adventskalender is beschikbaar van midden oktober tot november. Deze kalender bevat exclusieve producten speciaal gemaakt voor de kalender, maar ook de bestsellers van de standaard lijn in een ander design.

Essence | bootiful night

Essence collecties

Halloween, het komt al zo dichtbij! Deze collectie komt er dan ook al heel snel aan, hij is namelijk al uit! In deze collectie kan je alle producten vinden die te maken hebben met Halloween. Van stickers, tot een oogschaduw palette. Essence komt uit met prachtige kleuren lipsticks, nagellak en de duo lip, oog en gezichtspotloden zijn natuurlijk ook niet te missen. Wil je jouw look compleet maken? Check dan zeker even de nepwimpers in deze collectie.

Wat vind jij van deze collecties?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here