Filmrecensie | Bella Donna’s

0

Bella komt te overlijden tijdens een van haar avontuurlijke reizen die op haar bucketlist stond. Haar vader geeft het bucket boek aan haar drie vriendinnen. Door hem de Bella Donna’s genoemd. Zij bieden aan om de lijst af te maken en op die manier hun vriendin te eren.

De film Bella Donna’s is inmiddels ruim twee weken te zien in de Nederlandse bioscopen en geregisseerd door Jon Karthaus.

Amy, Jasmijn en Sasha hebben totaal geen controle meer op hun leven. Alles wat ze ooit wilden bereiken lijkt te falen waardoor ze bij de zoveelste tegenslag besluiten het avontuur aan te gaan. Samen maken ze de bucketlist van Bella af, die een paar maanden eerder is omgekomen bij een duikavontuur. Ze ondergaan, onder andere een Brazilian wax, gaan illegaal straat racen en op zoek naar de ware liefde. Tijdens dit avontuur, komen ze erachter hoeveel ze gemist hebben in hun leven en dat ze er meer uit willen halen

Trailer
Beoordeling

Ik vond het een hele leuke en grappige film, die je laat nadenken over wat jij van je leven vindt en maakt. Humor is goed afgewisseld met serieuzere stukken. Ook vind ik de keuze voor de hoofdrol speelsters (red. Carolien Spoor, Kiki van Deursen en Eva Laurenssen) erg geslaagd. Een leuke drie -eenheid die de film kracht bij zet. De bucketlist wordt op een bijzondere manier geïntroduceerd, waardoor je gelijk meegenomen wordt in de emoties van de ouders van Bella. Zeker een aanrader dus. Deze film zou ik graag nog eens bekijken.

Heb jij ook een bucket list en zo ja, wat staat daar op?

Bron foto: Kinepolis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here