Deze ‘girly’ films zijn dit najaar jouw ‘girls night out’!

Deze ‘girly’ films zijn dit najaar jouw ‘girls night out’!

Een avondje weg met je beste vriendinnen? Of ga jij liever samen uit met je moeder of met je zus? Een avondje naar de bioscoop is altijd gezellig en met deze films ben je bijna verzekerd van een echte girls night-out!

Girls Trip | donderdag 7 september 2017

Deze film gaat over vier vrouwen die een weekend weg gaan naar New Orleans. De vier vriendinnen zijn al een tijdje niet meer uit geweest en daarom gaan ze op een echte girls trip! De dames gaan helemaal los. Er wordt gedanst, geflirt én veel gelachen.

Deze film in helemaal geschikt voor een gezellige avond met jouw bioscooppartner naar keuze! De hoofdrollen worden gespeeld door: Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah.

Trailer:

Bella Donna’s | donderdag 14 september 2017

Na het overlijden van beste vriendin Bella gaan de vriendinnen Amy, Jasmijn en Sasha de bucketlist van Bella voltooien. Iedereen heeft wel een bucketlist én de ene misschien iets gênantere wensen dan de andere.. De drie vriendinnen durven het aan en gaan het lijstje van Bella langs.

Het is een Nederlandse Comedy en dat betekent dat er wel wat te lachen valt! De hoofdrollen worden gespeeld door Kiki van Deursen, Carolien Spoor en Eva Laurenssen.

Trailer:

Weg van jou | donderdag 12 oktober 2017

Evi is ambitieus, dertig en staat op het punt om gepromoveerd te worden naar Rio de Janeiro! Dat dacht ze tenminste. Ze wordt wel gepromoveerd, maar niet naar het hippe Rio de Janeiro. Ze gaat naar Terneuzen! Opgeven is geen optie, want haar carriére hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen!

Deze film valt onder de noemer: ‘Typische Nederlandse Film’. Deze film is hoogstwaarschijnlijk zo slecht in elkaar gezet, dat hij zo leuk is. En daarom geschikt voor een echt avondje uit met jou favoriete filmbuddy!

Trailer:

Bad Moms 2 | donderdag 30 november 2017

Het is bijna kerst en deze moeder willen genieten van hun kerstmis. Het geheim achter iedere prachtige herinnering van kerstmis is volgens deze moeder, jawel! Moeders. Die opgewaardeerd en overbelast worden met de voorbereidingen van die ene dag in het jaar. Dit jaar verwelkomen ze hun eigen moeder, maar niet iedereen zit daar op te wachten.

Als je genoten hebt van de eerste film van Bad Moms, dan is deze film zeker een aanrader voor jouw avondje uit. De ‘Bad Moms’ worden gespeeld door Kristen Bell, Mila Kunis en Kathryn Hahn.

Trailer:

Pitch Perfect 3 | donderdag 21 december 2017

ACA-PERFECT! De Bella’s zijn afgestudeerd, maar niemand heeft echt zijn plekje gevonden in de maatschappij. Daarom gaan de Bella’s meedoen met de USO in Europa. Een nieuwe wedstrijd en dat betekent, veel zingen en oefenen. Het Aca-avontuur gaat verder!

Als de eerste twee films ook in jouw hoofd zijn blijven hangen en je nog steeds op een bekertje wilt trommelen? Dan kun je vast niet wachten tot 21 december! In deze film spelen onder andere Anna KendrickElizabeth Banks en Ruby Rose.

Trailer:

Voor welke ‘girly’ film ga jij dit najaar?

Een reactie plaatsen