Just a happy leopard nailart

0

Hoi! Just a happy leopard nailart. Dat klinkt toch eens even vrolijk? Nagels lakken is namelijk iets wat ik graag doe en dan ook met name nailart. Een heel klein kunstwerkje maken op je nagels, dat vind ik zo gaaf! Ik vind simpele designs, die ervoor zorgen dat er een heel mooi patroon of kunstwerk op je nagels komt, heel gaaf! Net als deze just a happy leopard nailart.

Hoe maak je dan een leopard nailart? Dat ga ik je vertellen! Het is namelijk totaal niet moeilijk. Je gaat namelijk luipaard vlekken maken op je nagels met verschillende vrolijke kleuren. Door de kleurtjes en vele stippen bij elkaar lijkt het een lastige nailart, maar dat valt reuze mee.

Just a happy leopard nailart

 De eerste stap is het wit lakken van je nagels. Zorg voor een mooi dekkende witte lak.

 Daarna pak je vier verschillende vrolijke kleurtjes nagellak. Ik koos voor geel, mint, oranje en roze. Met een dottingtool maak je hier stippen mee op je nagels. Deze moeten niet perfect rond zijn, maar juist een beetje slordig. De vlekken van een luipaard zijn toch ook niet perfect rond?! Mocht je geen dottingtool hebben (dat is trouwens een staafje waar aan het uiteinde een bolletje zit. Deze dip je in nagellak en je kunt stippen zetten op je nagels). Een goede vervaging hiervoor is een satéprikker! Hier kun je ook ‘vlekken’ mee maken.

 Dan ga je met zwarte lak deze vlekken een beetje omlijnen. Je zet een soort halve cirkels om de gekleurde vlekken. En als er nog ruimte is, zet je op de witte vlakken nog wat kleine zwarte stippen/ vlekken. Dit alles kun je met een dottingtool doen of een satéprikker.

 Dit goed laten drogen en dan breng je nog een topcoat aan. Dit zorgt ervoor dat je nailart langer blijft zitten en deze mooi gaat glanzen! En dan is de just a happy leopard nailart klaar! Makkelijk hè?! Maar het ziet er super gaaf, grappig en leuk uit. De kleuren zorgen voor een vrolijke uitstraling. Nu met dit herfstachtige weer is het juist leuk om je nagels op te laten vallen. Hihi.

leopard nailart

Een gezellige en vrolijke nailart die een leuk effect geeft aan je nagels. Het is natuurlijk ook leuk om andere kleurtjes te gebruiken die leuk bij elkaar staan of één kleur. Alles kan bij nailart. Het is vaak proberen en lekker spelen met kleurtjes/patronen en figuren. Ik vind dat heerlijk om te doen. Dit is één van de nailarts die er dan bij mij is uitgekomen.

Wat vind jij van de just a happy leopard nailart? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here