Nailart inspiratie – verzameling van dit jaar-

0

nailart inspiratie

Nailart inspiratie. Ik haal dit zelf overal vandaan. In tijdschriften, op internet, op blogs en in de omgeving. Voor het maken van een nailart neem ik vaak de tijd. Wanneer ik iets heb gezien dat mij inspireert, maak ik daar een beeld bij en probeer dit dan op mijn nagels over te brengen. De ene keer lukt dit beter dan een andere keer. In deze post laat ik jullie mijn nailarts zien van het afgelopen jaar, waar ik wel trots op ben. En wie weet haal jij hier nailart inspiratie uit!

Mijn liefde voor nailart is al begonnen in 2014. Dat is al een tijdje geleden! Vanaf dat moment begon ik met sparen van nagellak en nailart tools. Mijn verzameling bestaat nu zeker uit meer dan 200 potjes nagellak. Oepsie….. Ik moet bekennen dat in 2017 mijn nailart fanatisme iets minder begon te worden. Ik kreeg het druk met school en met mijn eigen blog. Hierdoor heb ik minder tijd om echt een mooie nailart te maken. Toch heb ik dit jaar een aantal nailarts gemaakt. Deze laat ik jullie zien voor nailart inspiratie!

Nailart inspiratie

nailart inspiratie
Om maar gelijk in winterse sferen te starten. Een winternailart met sneeuwmannen en sneeuwvlokjes. Ik vond deze foto ook wel mooi van de nailart.

nailart inspiratie
Een andere sfeer: Valentijn. Misschien vast voor aankomend jaar wanneer het Valentijn is. Schattige hartjes op je nagels maken in de vorm van een French manicure.

nailart inspiratie
Bloemetjes zijn altijd leuk! En echt, ik hou van bloemetjes op mijn nagels, hihi. Het staat gezellig en vrolijk. De donkere basiskleur heeft ook wel iets, hierdoor komen de bloemetjes beter uit.

nailart inspiratie
Een meer abstracte nailart. Deze vlakken zag ik in een tijdschrift. En vond het wel bijzonder en besloot dit op mijn nagels te maken. Ik heb hier een matte topcoat gebruikt, zodat de nailart nog leuker is.

nailart inspiratie
En nog meer bloemetjes! Dit is echt meer een zomer/lente nailart. Vrolijke kleuren en een gezellig bloemen patroon.

nailart inspiratie
Mijn favoriete Disney prinses, wilde ik ook een keer graag op mijn nagels maken! Ariël geïnspireerde nagels. Ik vind het wel een grappige nailart.

nailart inspiratie
En als laatste een nailart die nu bij het type weer past: een herfst nailart. Herfstbladeren in de vorm van hartjes. Super schattige en voor deze nailart zijn echte herfstkleuren gebruikt. Laat de herfst maar komen!

En dan waren dan een aantal nailarts die ik in 2017 heb gemaakt. Het jaar is nog niet voorbij, dus er komen vast nog wat nailarts bij. Misschien in thema van kerst en winter? Ik zal vast wel ergens nailart inspiratie op doen en iets kunstigs op mijn nagels maken!

Welke nailart uit deze nailart inspiratie vind jij het leukst? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here