Netflix | Oktober 2017 binnenkomers en vaarwelzeggers

0

Het duurt altijd ontzettend lang als je moet wachten op een nieuw seizoen van je favoriete serie. Deze maand zijn er ook weer een aantal seizoenen van series die online komen op Netflix. Het is herfst! Tijd voor een lekkere middag op de bank met een dekentje, een kopje thee en de nieuwste binnenkomers, én vaarwelzeggers.

Nieuwkomers in oktober

1 oktober 2017 – Gomorra, Seizoen 2

Gomorra is de eerste Italiaanse Netflix Original en wordt door de Volkskrant geciteerd met ‘hard, rauw en misselijkmakend’. Dit verhaal is gebasseerd op het boek van de Italiaanse Journalist Roberto Saviano, waarin hij tot in detail uitlegt hoe de misdaadmaffia van Napels in elkaar steekt. Twaalf afleveringen lang volg je het leven van de leden van de Savastano-clan, een van de machtigste en invloedrijkste clans van de camorra

6 oktober 2017, Suburra, seizoen 1

Suburra is de tweede Netflix Original uit Italië. Deze drama-misdaad serie is gebasseerd op het boek Suburra van de Italiaanse schrijver Giancarlo De Cataldo en Carlo Bonini. De serie gaat over een badplaats in de buurt van Rome. De badplaats wordt een gokparadijs en het strijdtoneel van een corrupte, machtige maffiafamilie.

12 oktober 2017 – Riverdale, Seizoen 2

Twitter brandde vorig jaar helemaal los op de nieuwe tienerdrama Riverdale. De komende maand zal dan ook het tweede seizoen van deze Netflix Original op Netflix verschijnen. De zomervakantie is voor bij en veel studenten van Riverdale High willen een nieuwe start maken. Natuurlijk komen ze in een duister mysterie terecht.

31 oktober 2017 – Stranger Things, Seizoen 2

In 2017 is het eerste seizoen van Stranger Things genomineerd voor een Golden Globe voor ”Best Television Series – Drama”. Stranger Things is daarmee één van de meest geliefde Netflix Originals. Het 2de seizoen speelt zich af in het jaar 1984, een jaar na de gebeurtenissen uit het 1ste seizoen. Seizoen 2 zal ook meer horror bevatten, dan het eerste seizoen.

Vaarwelzeggers in oktober

Er zijn helaas ook een aantal titels die afscheid gaan nemen van Netflix Nederland. Alle Deadheads opgelet! Vanaf 13 oktober 2017 verdwijnen alle seizoenen van The Walking Dead van Netflix. Daarnaast zullen ook de kinderseries, Mike de Ridder (1 oktober 2017) en de kinderserie Lego: Friends (14 oktober 2017), deze maand van Netflix verdwijnen.

Waar kijk jij naar uit op Netflix?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here