Over Celine

Over Celine

Ik ben Celine en ben 17 jaar. Ik ben gek op bloggen, schrijven en eigenlijk alles wat met dat te maken heeft. Ook ben ik gek op design en houd ik ervan om een website zo mooi mogelijk te maken. Ik zit nu in 6vwo en dat betekent examenjaar. Na dit jaar wil ik graag iets met media studeren. Ik weet nog niet wat, maar daar ga ik me dit jaar in verdiepen.

Wat ga ik op Hey? Oh, Hey! posten?

Op Hey? Oh, Hey! deel ik beauty tips, maar ook mijn reisverhalen. Ik houd van reizen en ik heb dan ook een groot lijstje waar ik nog zeker heen wil. Op mijn eigen blog kan ik deze reisverhalen niet kwijt en daarom vind ik het heerlijk dat ik dat wel in dit online magazine kwijt kan. Daarnaast houd ik mij bezig met het design en de functionaliteit van dit online magazine en houd ik regelmatig de social media kanalen in de gaten.

Celine

Mijn eigen blog

Ik blog op mijn eigen blog genaamd The Beautyboulevard. Hier blog ik over beauty, fashion, maar ook over blog tips. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen en ik heb het idee dat ik dat goed kan doen met mijn beauty, fashion en blog tips. Ik blog al ruim drie jaar en mijn blog groeit nog steeds met de dag. Het is dan ook heerlijk om vier keer in de week te bloggen. Ik zou dit meer willen doen, maar helaas kan ik dat niet combineren met school en andere dingen die ik buiten school moet doen. Hier komt natuurlijk ook nog een online magazine bij, maar dit valt redelijk te onderhouden met alle leuke mensen die meehelpen om dit online magazine tot een succes te maken.