Over Emma

Over Emma

Ik ben Emma en ben 18 jaar. Momenteel woon ik in het midden van Nederland en studeer ik fiscaal recht en economie aan de Hoge School Rotterdam. Ik zal mij gaan richten op health in dit online magazine, maar op mijn blog richt ik me naast health ook op fashion en beauty. Als je mij niet kan vinden is de kans groot dat ik me in de sportschool bevind, hier breng ik namelijk veel vrije tijd door.

Mijn droom is om alle hoofdsteden van de wereld gezien te hebben. Ik vind het geweldig om andere culturen te leren kennen en steden te bekijken, een vakantie niks doen is voor mij geen optie. Ik kan mij moeilijk vermaken en ik heb altijd iets nodig om te doen.

Luxe Life Lover

Mijn eigen blog heet Luxe Life Lover en dat past prima bij mij. Ik ben gek op alle designer merken en daar gaat dan ook regelmatig mijn hard verdiende werkgeld naartoe, maar naast tassen en andere accessoires houd ik ook nog van andere luxe dingen.

Mijn doel met sporten is het worden van een fitgirl, een perfect lichaam is mijn doel en daar is veel sporten en goed eten voor vereist. Hier ben ik dan ook druk mee bezig.