Over Joyce

Over Joyce

Mijn naam is Joyce, ik ben 25 jaar oud en kom uit Groningen. Op 2 mei 1992 werd ik geboren in Deventer, maar op mijn 18e verhuisde ik naar het hoge noorden voor de liefde en om te studeren. Het pakte allemaal wat anders uit dan gehoopt, maar ik ben ver gekomen. Sinds vorig jaar april blog ik op mijn eigen blog enJOYce life. Daar schrijf ik over leven met een chronische ziekte (Lupus), gelukkig zijn en creativiteit. Er komen enorm veel, voornamelijk persoonlijke, onderwerpen aanbod. Bij Hey? Oh, Hey! zal ik voornamelijk me bezig houden met de lifestyle artikelen.

Mijn andere hobby´s zijn schrijven, fotografie, bakken. Ook vind ik het heerlijk om met vriendinnen en vrienden leuke dingen te doen of met mijn hamster te spelen.

In het leven vind ik positiviteit heel belangrijk, dit zal ook in mijn artikelen naar voren komen. Ik kan enorm genieten van de kleine dingen, zoals een kop thee en fris gewassen lakens voor op bed. Maar ook lekker knuffelen of iets lekkers eten kunnen al voor een geluksmoment zorgen. Sinds kort ben ik weer vrijgezel. Ik heb geen baan, mede door mijn ziekte, maar ik ben ervan overtuigd dat er wel wat op mijn pad zal komen. Twee keer per week kun je me vinden in de sportschool, misschien wordt dit binnenkort zelfs drie keer, maar dan ook een keer zwemmen. Je kunt me namelijk wel als waterrad bestempelen.