Over MC

Mijn naam is MC Kleuver. Ik ben geboren in 1995. Op de basisschool was mijn lievelingsvak schrijven. Dat is nog steeds mijn lievelingsactiviteit. In februari 2016 ben ik mijn blog MC Kleuver Blog begonnen. Deze is gegroeid na een eerdere poging dat geen succes werd.

Schrijven

Schrijven kan verslavend werken, maar kan net zo goed worden ingezet als therapeutisch middel. Ik vind het leuk om mij te kunnen verdiepen in een eigen wereld. Daar ben ik immer autistisch voor.  Zo is mijn verhalenserie ‘De Jongen’ geboren. Elke maandag vind je hiervan een nieuw deel op mijn blog. Het leukste om te schrijven vind ik de columns die je eveneens op mijn blog kan vinden. Elke woensdag een nieuwe. Het leuke eraan vind ik om lekker kort en krachtig te wezen, maar met een leuk verhaal.

MC kleuver

Om mijn ervaringen met autisme te kunnen delen, schrijf ik gastartikelen. Dit is veelal met een persoonlijke touch. Ik deel graag mijn eigen verhaal met mensen. Door de jaren heen van begeleiding heb ik geleerd om open te zijn. Mijn mening is dat je door te praten mensen betrekt bij je leven. Dit leidt tot begrip en acceptatie. Dat is iets wat iedereen wilt.

Wat schrijf ik voor Hey? Oh, Hey!

Voor Hey? Oh, Hey! schrijf ik de columns met een touch van lifestyle. Zo laat ik je lezen over hoe het is om begeleiding te hebben, waar een werkplek voor mij aan moet voldoen, maar ook hoe ik mindfulness toepas. Een echt kijkje in mijn leven.