Over Merle

Hoi! Ik ben Merle Hebing, 21 jaar en woonachtig in de Achterhoek. Momenteel studeer ik voor leerkracht basisonderwijs (pabo), het laatste jaar. Naast deze studie is bloggen mijn grootste hobby! Ik heb een eigen blog: Girls-Things. Op deze blog kan ik mijn creativiteit en passie kwijt voor nailart, beauty, lifestyle en fashion. Daarnaast plaats ik ook diverse blogposts over dingen die spontaan in mijn hoofd opkomen. Elke week geef ik je ook een kijkje in mijn leven. Het leven van een student, die eigenlijk niet veel meer naar school hoeft zullen we maar zeggen, hihi.

Het schrijven van blogposts is iets wat ik ontzettend graag doe. Ik stop er dan ook veel tijd en passie in.

Andere hobby’s

Naast bloggen en schrijven ben ik dol op shoppen, nailart (oftewel nagels lakken), films  en series kijken, tijdschriften lezen, Oreo koekjes, Rivella en Minions. Ik haal uit veel dingen om mij heen inspiratie en dit kan ik kwijt op mijn blog.

Ook vind ik het leuk om met een camera rond te lopen en te filmen. Vloggen heet dat. Ja, dat is iets wat ik ook graag doe. Het gaat zelfs zo ver dat ik een camera voor mijn neus zet en begin te praten. Ik ben dus ook actief op YouTube. Naast schrijven kan ik ook goed praten, dus video’s maken vind ik ook erg leuk om te doen. Elke zondag komt er een video online. Dit kan dus een vlog zijn, maar ook andere video’s van dingen waar ik op dat moment mee bezig ben. Of ik maak samen met mijn vriend een video. Na 2 jaar verkering is hij er aan gewend en praat hij ook mee op de camera.

Dit ben ik dus een beetje. Je kunt van mij dus veel beauty, fashion en lifestyle gerelateerde artikelen verwachten. Alles met een gek persoonlijk tintje geschreven!