Over Sanne

Hi! Mijn naam is Sanne en ik ben 17 jaar oud. Ik heb groene ogen en ginger kleurig haar (veel mensen denken dat het blond is, maar dat zijn details). Laten we het strawberry blond noemen. Maarja, soms is het roze, dat kan ook nog.

Hobbies

Er zijn enorm veel dingen die ik leuk vind om te doen. Net als de meeste mensen houd ik van films en series kijken, slapen en eten. Buiten dat houd ik ook heel erg van lezen en creatief bezig zijn, daarmee bedoel ik tekenen, schilderen, schrijven, beeldhouden en nog veel meer. Waarschijnlijk alles wat je kan bedenken. Muziek, scouting en kleding zijn dingen waar ik ook heel veel van houd. Zowel muziek als kleding zijn denk ik vormen van kunst. Kunst is iets waar ik heel veel waarde aan hecht, omdat mensen zichzelf kunnen uiten door kunst. De kledingstijlen bohomian en country vind ik heel erg leuk. Dit zijn twee compleet verschillende stijlen waar ik tegenwoordig niet zoveel mensen meer in rond zie lopen. In ieder geval niet in Nederland. Dat maakt het altijd extra leuk om andere mensen te ontmoeten die dezelfde smaak hebben!

Scouting

Toen ik acht jaar was, begon ik met scouting en hier geniet ik van tot op de dag van vandaag. Op scouting verkopen we geen koekjes, zoals de meeste mensen denken. Wat we voornamelijk doen is kamperen, hiken en een fikkie stoken en daarop koken. Het belangrijkste is natuurlijk de band die je opbouwd met de mensen waarmee je in de groep zit. Op scouting heb ik geweldige vrienden ontmoet en heel veel dingen geleerd. Scouting is een van de dingen die mij heeft gevormd tot wie ik ben. Je leert samenwerken en je maakt kennis met vriendschap, acceptatie, vrijheid, liefde en nog veel meer.

Dit is een zeer korte versie van wie ik ben en wat ik leuk vind. Hopelijk leren jullie me nog wat beter kennen door de artikelen die ik schrijf.