Over Tessa

Hey? Oh Hey! Leuk dat je interesse toont in wie ik ben. Mijn naam is Tessa van Verk, ik ben 20 jaar en woon op het prachtige eilandje Dordrecht. Op woensdag 16 april 1997 kwam ik tot leven en twintig jaar later ben ik tweedejaars student Communicatie bij Hogeschool Rotterdam. Na mijn studies wil ik graag gaan werken als tekstschrijver/copywriter of iets gaan doen met het creëren van content. Voorlopig schrijf ik regelmatig blogs op mijn eigen blog, Daily Inception. Kenmerkend voor mijn blog is dat het een soort spiegel is. Het is een weerspiegeling van wie ik ben, of tenminste de dingen die ik leuk vind. Ik schrijf veel over mijn leven als een student met Coeliakie, maar ik schrijf ook veel over gadgets en andere lifestyle onderwerpen.

Tessa

Waar ga ik over schrijven?

Op Hey? Oh Hey! ga ik iets heel anders doen. In dit online magazine ben ik vooral actief in het schrijven van entertainment artikelen of zoals het hier een hippere naam heeft: Arts & Crafts. Artikelen over films, boeken, muziek en natuurlijk series zullen grotendeels afkomstig zijn van mij.

Ik ben niet altijd bezig met schrijven. Wat ik heerlijk vind om te doen is urenlang Netflix kijken of heerlijk een middag verpesten aan het spelen van Sims 2. Winkelen vind ik ook erg leuk om te doen, maar dan wel met een volle portemonnee in de uitverkoop.

Ik ben een echte social media verslaafde en zou het erg leuk vinden om met jou in contact te komen via social media! Druk jij op de volg knop?