7 plaatsen om te bezoeken tijdens een rondreis door Engeland

0

Engeland is een prachtig land om een rondreis door te maken. Dit verwacht je eigenlijk niet van Engeland. Van Engeland verwacht je een regenachtig land vol modder. De modder kom je soms wel tegen, maar Engeland heeft ook een heleboel prachtige monumenten en gebouwen. Vandaag vertel ik je welke steden jij zeker moet bezoeken.

Edinburgh

Edinburgh ligt in Schotland. Een prachtige stad met werkelijk prachtige monumenten. Als je een beetje het Schotse leven wilt zien dan moet je hier echt komen. In Edinburgh hebben wij een echte Schotse dans gezien en ja, er lopen echt mannen rond in Schotse rokken. Daarnaast heeft Edinburgh een heleboel winkels die je zeker moet bezoeken.

Newcastle

Newcastle is de stad van alle bruggen. Je hebt in Newcastle zeven prachtige bruggen die je echt gezien moet hebben. Daarnaast zijn er in Newcastle super veel leuke winkels, maar ook schattige marktkraampjes. Pas alleen wel uit voor de meeuwen en andere vogels, want die zie je regelmatig in grote aantallen op de brug zitten.

Manchester

Manchester is een erg grote stad die je ook zeker moet bezoeken. Het is een erg grote stad, dus je moet zeker even kijken waar je precies heen wilt. Ik heb meer de binnenstad bezocht. Hier waren een hoop winkels, maar ook prachtige gebouwen, fonteinen en museums. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Holy Island

Dit is een bijzonder eiland die je op een aparte manier kan bezoeken. Op bepaalde tijden is het namelijk eb en alleen dan kan je naar het eiland toe rijden. Je moet dus van te voren opzoeken van hoe laat tot hoe laat je naar het eiland toe kan gaan en vergeet vooral niet op tijd weg te gaan. Als je dit niet doet word je namelijk ingesloten door het water. Een bijzonder eiland met een prachtig kasteel, prachtige natuur en natuurlijk leuke kleine winkeltjes.

Bowness on Windermere

Dit is een kleine stadje die er echt prachtig uit ziet. Een erg toeristisch stadje met schattig kleine vogels en heel veel verschillende vogels en zwanen. Daarnaast kan je hier ook een boottocht maken over een heel groot meer.

Lake District

Het Lake District is een prachtig natuurgebied die je zeker moet bezoeken. Ben je maar een paar dagen in Engeland, dan moet je zeker niet het Lake District over slaan. Hier zijn een heleboel prachtige natuurparken die het zeker waard zijn om te bezoeken. Zo kom je prachtige watervallen en uitzichten tegen, maar ook leuke diertjes.

Liverpool

Engeland

In Liverpool heb je een aantal hele grote shoppingcenters waar als je als shopping goeroe echt terecht kan. Hier vind je alle winkels die je maar nodig denkt te hebben. Daarnaast is er hier een prachtige pier. Hier vind je een museum waar je gratis in kan en daarnaast prachtig uitzicht. Het museum is het ook zeker waard.

Als jij naar Engeland zou gaan, wat zou je dan bezoeken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here