Gouden Televizier-Ring Gala 2017 | Hoogtepunten en winnaars

0

Afgelopen donderdagavond was het Gouden Televizier-Ring Gala. Een avond vol met entertainment en prijzen voor bekende Nederlanders en programmamakers. Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt sinds 1964 jaarlijks gehouden en dit jaar was de 53e editie van dit spektakel.

In het artikel van vandaag de hoogtepunten en de winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala lees je in het artikel van vandaag.

Hoogtepunten Gouden Televisier-Ring Gala 2017

Johnny de Mol vraagt aandacht nabestaanden.

Iedereen heeft hoogstwaarschijnlijk meegekregen is het lichaam van de vermiste vrouw Anne Faber donderdagmiddag gevonden. Johnny de Mol vraagt voor dat hij de winnaar bekent maakt van de Gouden Stuiver, aandacht voor de ouders en nabestaanden van de 25-jarige vrouw.

Marieke Elsinga bedankt haar overleden collega.

Marieke Elsinga ging afgelopen jaar van RTL Late Night naar RTL Boulevard. In haar ontroerende speech verteld ze over haar collega van RTL Late Night, die vorig jaar voorspelde dat zij met de Aanstormend Talent Award 2017 naar huis zou gaan. Helaas is die collega, Erik van Kampen, vorige week overleden aan de gevolgen van Kanker.

De leukste tv-fragmenten door Mindfucker Victor Mids.

Tien TV-fragmenten worden gepresenteerd door Victor Mids, van het bekende programma MindFuck. De fragmenten zijn onder andere de documentaire ‘Emma wilt leven’, ‘LuckyTV’, ‘Zondag met Lubach’ en Koning Willem-Alexander. Welk tv-fragment is jou het meeste bijgebleven?

OG3NE met hun nieuwste singel en een nieuw kapsel

OG3NE zorgt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala voor een spetterend optreden, tenminste er was genoeg vuurwerk op het podium zichtbaar. Zal dit de nieuwe stijl van OG3NE zijn? Ze hebben in ieder geval wel een nieuw kapsel. Wat vind jij van de huidige stijl van OG3NE?

Winnaars Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Zilveren Televizier-Ster Presentatrice – Eva Jinek
Zilveren Televizier-Ster Presentator – Wilfred Genee
Televizier Talent Award – Marieke Elsinga
Zilveren Televizier-Ster Actrice – Angela Schijf
Zilveren Televizier-Ster Acteur – Jeroen van Koningsbrugge
Gouden Stuiver – Brugklas

Gouden Televizier-Ring 2017 – Zondag met Lubach

Hierboven het promotie filmpje van Arjen Lubach en zijn team van Zondag met Lubach, natuurlijk in de ludieke stijl van het VPRO programma. Eerder was het programma al in het nieuws vanwege hun promotiestunt om op Erik de Vogel te stemmen voor de categorie Beste Acteur. Dit was natuurlijk een stunt om als programma zelf op de nominatielijst te komen. De speech van Arjen Lubach ging ook op zijn ‘Lubachs’.

Heb jij gekeken naar het Televizier-Ring Gala?