Trends – De 5 winterjassen trends van 2017

0

Het wordt steeds donkerder buiten en we krijgen alweer zin om ’s avonds met een lekkere kop thee op de bank te ploffen. Ook al lijkt de winter met dit goede weer nog zo ver weg, je kunt maar beter goed voorbereid zijn met een goede en warme winterjas.

Puffy coat

Alsof je een dekbed als jas hebt. Vorig jaar zagen we hem al terug komen, alleen dit jaar is hij nog dikker en warmer. Ze zijn of heel kort of juist heel lang. Ze mogen in elke kleur en zijn er in alle prijscategorieën.

Scoor een puffy jas hier:

Rood

Rood, dé modekleur van winter 2017. Deze trend bestaat niet alleen uit een enkel item – een broek, een tas – maar total red looksrood van top tot teen. Het is een heftige kleur, maar als het net een toon donkerder is dan helrood dan is de kleur toch best wel draagbaar. Let er wel op naar welke gelegenheid je het draagt. Op een sollicitatiegesprek is rood misschien wat heftig, maar op een eerste date maak je een onweerstaanbare indruk. De vorm en materiaal van de jas maakt niet uit, zolang hij maar rood is!

Scoor een rode jas hier:

Lammy coat

Een imitatie bontjas en een leren jack in één. De binnenkant is gevoerd met faux fur of schapenwol en de buitenkant heeft een stoere suéde of leren biker look. De variant in het zwart zagen we al veel voorbij komen vorige winter, maar dit seizoen mag de lammy coat weer in de oude vertrouwde kleurtjes, zoals beige en wit, of juist gekker met een contrastkleur.

Scoor je lammy coat hier:

Trenchcoat

Een trenchcoat als stijlvolle klassieker mag in geen kledingkast ontbreken. Speciaal voor de wintertijd een lekkere warme wollen jas. Zo kun je kiezen voor eentje die tot boven de knie valt of voor een variant op kuithoogte. Wat je ook kiest, deze jas maakt elke outfit stijlvol en vrouwelijk.

Scoor je trenchcoat hier:

Prints

De bloemenprints blijven favoriet en dan vooral veel roosjes en varianten hierop. Niet alleen bloemen zijn sterk vertegenwoordigd dit najaar, ook dierenprint komt erg vaak terug, voornamelijk op furry coats. Dit geeft de donkere maanden wat extra kleur. Daarnaast zie je veel geometrische vormen en blokken, horizontale en verticale lijnen en zigzagstrepen, veelal met een retro-uitstraling.

Scoor je print jas hier:

Welke trend vind jij het mooist?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here